Legyen rendben a marketingje az interneten!
Szeretne kiszámítható költségeket és tökéletes megoldást cége
online marketing jelenlétére? Mi ezt adjuk!
Válasszon csomagjaink közül, vagy mondja el nekünk, mire van szüksége,
és élvezze a szakértelem és a profi csapat adta nyugalmat.

Tudjuk, hogy erre van szüksége: jöjjön több vevő a weboldalra, legyen nagyobb forgalom a webáruházban, ismerjék meg egyre többen a a céget. Sok év és számos ügyfél után már tudjuk, mit kell tenni, tudjuk, mire van szükség, hogy ezeket elérje!

Az egyik fontos igény a kiszámíthatóság: lehessen tervezni a marketing költségekkel. Mi most erre adunk megoldást azzal, hogy a legfontosabb feladatokat egy csomagba gyúrtuk. Ismerje meg ezeket a csomagokat, válassza ki, mire lesz szüksége, vagy ha egyik sem felel meg az igényeinek, kérjen egyedi ajánlatot, írja le, mi az elvárása!

A csomagok 9 tételt tartalmaznak:

Vagyis ha valaki egy csomagot választ, akkor nem lesz más plusz költsége, csak a hirdetések díjai!

A Facebook oldal kezelése jelenti az oldal átnézését és ha kell javítását, a szükséges bejegyzések (posztok) megírását, képek keresését és grafikai kiegészítését, moderálást, és alkalmanként játékok, egyéb aktivitások megvalósítását.

A hirdetések kezelése jelenti a hirdetési szövegek megírását, a szükséges grafikai feladatok ellátását, a célzások beállítását, a hirdetések folyamatos figyelését, cseréjét. Ezen felül ahol lehetséges, ott a hatékonyságot, a konverziót is mérjük, és a hirdetéseket ehhez optimalizáljuk.

A remarketing kampány jelenti a szükséges beállításokat, a hirdetések elkészítését, és a folyamatos kampányfelügyeletet.

A csomagban a hirdetés kezelési díj havi nettó 100.000,- Ft hirdetési költség elköltését fedezi. Amennyiben ennél többet szeretne költeni, kérjen egyedi ajánlatot!

Ha most ajánlatot kér, akkor INGYEN:
Csak olyan ügyfeleket vállalunk, akiknek biztosan segíteni tudunk. Ezért minden együttműködést egy 30-60 perces konzultációval kezdünk, ahol meghatározzuk a célokat és az együttműködés keretét. Ezt követően átnézzük a weboldalt és a Facebook oldalt (ha már létre lett hozva korábban). A konzultáció díja 20 000,- Ft+áfa, de ha most kér ajánlatot az alábbi űrlapon, ezt az összeget elengedjük!

Ráadásul ha 2018. november 30-ig rendel, akkor legalább 3 hónap megrendelés esetén ingyen biztosítunk egyszeri fél nap (4 óra) tanácsadást 60.000,- Ft + áfa értékben!

Csomagjaink:
Kezdő csomag – 100.000,- Ft + áfa / hó


Alap csomag – 120.000,- Ft + áfa / hó – webáruházhoz minimum ezt ajánljuk!


Haladó csomag – 140.000,- Ft + áfa / hó

+ az összes csomaghoz hírlevél kiküldés az ügyfél meglévő címlistájára, hírlevél grafikai szerkesztéssel és tartalommal 15.000,- Ft + áfa / alkalom helyett 12.000,- Ft + áfa / alkalom

Rendeljen most!

Többet szeretne költeni? Több Facebook posztot szeretne? Kérjen egyedi ajánlatot!

    Kezdő csomagAlap csomagHaladó csomagEgyedi ajánlatot kérek

    A gombra kattintva felvesszük Önnel a kapcsolatot, és ezt követően rendelheti majd meg a szolgáltatást.

    Back to top