Legyen rendben a marketingje az interneten!
Szeretne kiszámítható költségeket és tökéletes megoldást cége
online marketing jelenlétére? Mi ezt adjuk!
Mondja el nekünk, mire van szüksége,
és élvezze a szakértelem és a profi csapat adta nyugalmat.

Tudjuk, hogy erre van szüksége: jöjjön több vevő a weboldalra, legyen nagyobb forgalom a webáruházban, ismerjék meg egyre többen a a céget. Sok év és számos ügyfél után már tudjuk, mit kell tenni, tudjuk, mire van szükség, hogy ezeket elérje!

Az egyik fontos igény a kiszámíthatóság: lehessen tervezni a marketing költségekkel. Mondja el, mire van szüksége, és kérjen egyedi ajánlatot!

Mit tartalmazhat az együttműködés?

A Facebook oldal kezelése jelenti az oldal átnézését és ha kell javítását, a szükséges bejegyzések (posztok) megírását, képek keresését és grafikai kiegészítését, moderálást, és alkalmanként játékok, egyéb aktivitások megvalósítását.

A hirdetések kezelése jelenti a hirdetési szövegek megírását, a szükséges grafikai feladatok ellátását, a célzások beállítását, a hirdetések folyamatos figyelését, cseréjét. Ezen felül ahol lehetséges, ott a hatékonyságot, a konverziót is mérjük, és a hirdetéseket ehhez optimalizáljuk.

A remarketing kampány jelenti a szükséges beállításokat, a hirdetések elkészítését, és a folyamatos kampányfelügyeletet.

Ha most ajánlatot kér, akkor INGYEN:
Csak olyan ügyfeleket vállalunk, akiknek biztosan segíteni tudunk. Ezért minden együttműködést egy 30-60 perces konzultációval kezdünk, ahol meghatározzuk a célokat és az együttműködés keretét. Ezt követően átnézzük a weboldalt és a Facebook oldalt (ha már létre lett hozva korábban). A konzultáció díja 20 000,- Ft+áfa, de ha most kér ajánlatot az alábbi űrlapon, ezt az összeget elengedjük!

Ráadásul ha 2018. november 30-ig rendel, akkor legalább 3 hónap megrendelés esetén ingyen biztosítunk egyszeri fél nap (4 óra) tanácsadást 60.000,- Ft + áfa értékben!

Rendeljen most!

    A gombra kattintva felvesszük Önnel a kapcsolatot, és ezt követően rendelheti majd meg a szolgáltatást.

    Back to top